Nieuwe look voor een verbeterde ervaring! Dezelfde functionaliteit, met een frissere uitstraling.

secondary las-manas

Rayco van Las Mañas: “Authenticiteit en kwaliteit, zowel op tafel als in ons drukwerk”

woensdag 4 september 2024

Las Mañas is een gevestigde naam in Antwerpen. Een restaurant bekend om de authentieke sfeer en Spaanse gerechten. Het familiebedrijf - dat al meer dan 50 jaar actief is, - hecht veel waarde aan kwaliteit en persoonlijke service. Om het merk en beleving nog sterker neer te zetten, werkt de familie al tien jaar samen met Printdeal.be. We spraken met Rayco, de eigenaar van Las Mañas over de missie van het restaurant, hun samenwerking met Printdeal.be.

Wie ben je en wat doen jullie?

"Ik ben de eigenaar van Las Mañas, een familiebedrijf dat sinds 1972 actief is in Antwerpen. Wat begon als een bescheiden truckerscafé, is nu een gerenommeerd restaurant met een focus op authentieke Spaanse gerechten."

Kun je iets vertellen over de oorsprong van Las Mañas?

“Mijn grootvader nam een café over van een Spaans koppel uit Zaragoza. Het kreeg de naam Las Mañas. Deze naam verwijst naar de vrouwelijke inwoners van Zaragoza en weerspiegelt onze Spaanse roots. Ons doel is altijd geweest om een stukje Spanje naar Antwerpen te brengen, waar klanten kunnen genieten van traditionele gerechten en de warme sfeer van ons familiebedrijf.”

afb las-manas-2

Hoe zorgen jullie ervoor dat deze sfeer behouden blijft, vooral wanneer het kouder wordt en mensen meer binnenblijven?

"We zetten sterk in op het creëren van een uitnodigende omgeving. Wanneer mensen binnenkomen, willen we dat ze meteen het gevoel hebben in een stukje Spanje te zijn beland. Dit doen we niet alleen met ons interieur, maar ook met de Spaanse muziek, het personeel dat Spaans spreekt en natuurlijk onze authentieke gerechten en dranken. We willen dat onze klanten de zon en warmte van Spanje ervaren, zelfs tijdens de koudste maanden. Als ze binnenkomen sta ik als het zonnetje in huis voor mijn klanten."

afb las-manas-3

Hoe belangrijk is drukwerk voor de sfeer en uitstraling van Las Mañas?

“Onze branding is van groot belang. Vooral nu de koudere maanden eraan komen en mensen meer binnen zullen blijven. We willen dat onze klanten, zodra ze binnenkomen, meteen worden ondergedompeld in de Spaanse sfeer. Drukwerk speelt hierbij een belangrijke rol. Het zorgt ervoor dat ons merk overal zichtbaar is en versterkt de authentieke sfeer die we nastreven.”

Wat zijn de belangrijkste doelen van Las Mañas?

“Kwaliteit staat bij ons voorop, zowel in de gerechten die we serveren als in de service die we bieden. We willen dat onze klanten zich gewaardeerd voelen en willen een sterke band met hen."

afb las-manas-4

Hoe helpt Printdeal.be jullie bij het bereiken van deze doelen?

"Printdeal.be is voor ons een onmisbare partner geworden. We bestellen al ons drukwerk bij hen, zoals menukaarten, onderleggers, stickers en zelfs textiel zoals polo's en truien. Het drukwerk van Printdeal.be ondersteunt onze branding en zorgt ervoor dat onze klanten ons merk overal in het restaurant terugzien. Dit draagt bij aan de beleving die we willen creëren, vooral nu de herfst en winter voor de deur staan."

Kun je vertellen hoe jullie met Printdeal.be in contact zijn gekomen?

"Tien jaar geleden kwamen we in contact met Printdeal.be via een van hun medewerkers, die fan was van ons restaurant. Sindsdien is onze samenwerking alleen maar gegroeid. We begonnen met kleine bestellingen, maar tegenwoordig verzorgen zij al ons drukwerk, van menukaarten tot textiel. Het is een mooie wisselwerking: zij zijn klant bij ons, en wij bij hen. Het is fijn om een partner te hebben die onze waarden deelt en begrijpt hoe belangrijk kwaliteit en snelheid voor ons zijn. Het vertrouwen dat we in hen hebben opgebouwd, is van onschatbare waarde. Deze samenwerking stelt ons in staat om ons te concentreren op waar we goed in zijn: het creëren van een unieke, authentieke beleving voor onze klanten."

afb las-manas-5

Waarom hebben jullie voor Printdeal.be gekozen en hoe bevalt de samenwerking?

"Printdeal.be biedt een combinatie van kwaliteit, gebruiksgemak en snelle service die perfect aansluit bij onze behoeften. Printdeal.be heeft keer op keer laten zien dat ze deze verwachtingen waarmaken en zelfs overtreffen."

Wil je meer weten over Las Mañas? Bekijk dan hun website.


  1. #Producten en materialen
  2. #Horeca
  3. #Klanten
Klantenservice
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal is an FSC certified company with license code C103631 and certificate code CU-COC-816048. Only products labeled as such are FSC certified